Atenție! Se restaurează Cazinoul!

Social

Lucrările la Cazinoul din Constanța continuă conform graficului și se desfășoară atât în interior, cât și la exterior, de jur împrejurul edificiului simbol al orașului.

Zilele acestea, echipele municipalității lucrează la branșarea Cazinoului la o rețea electrică mai puternica, ce trebuie să facă față solicitărilor din ce în ce mai mari.

În paralel, în interior, muncitorii execută lucrările de consolidare și restaurare conform autorizației de construire emise de Primăria Municipiului Constanța respectând proiectul original, cu detaliile arhitecturale din anul 1910. Restaurarea Cazinoului este realizată de experți specializați în clădiri monument istoric de clasa A.

Odată cu înaintarea lucrărilor, este posibil să apară și alte mărturii zidite între pereții clădirii de deținuții care au lucrat la reabilitarea Cazinoului în anii 1950.

La finalizarea lucrărilor, Cazinoul va deveni un veritabil centru cultural și își va recăpăta strălucirea de altă dată. Se restaurează și se consolidează un obiectiv de patrimoniu, reuşind, astfel, să ne păstrăm identitatea culturală şi, în acelaşi timp, să o promovăm pe plan naţional şi internaţional.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.