Createria Summer Edition, un eveniment de excepție la final de august

Divertisment

În perioada 22 – 23 august, în Mamaia Nord, designeri români interacționează la nivel social, își exprimă identitatea, viziunea și povestea din culise. Creteria este un concept ce dorește să reunească designeri și branduri românești, să expună noile tendințe în materie de creație și design, și nu în ultimul rând, să dezvolte o relație creator – public.

Noul concept are un headline perfect pentru vacanță și mare – Ziua shopping, noaptea party, numeroase surprize, idei de cadouri pentru toamna care se apropie, bijuterii, cosmetice, articole vestimentare și un party de pomină.

Createria înseamnă două zile de shopping și socializare, cu zeci de designeri și creatori contemporani prezenți, dar și invitați speciali.

Poate îi cunoașteți, poate ați auzit de ei, dar cu siguranță le veți îndrăgi lucrările: Ovidiu Pop, Dana Tanase, Parlor, 2 Noduri, Maria Marinescu, Koja Concept, Concept a Trois, CrissMiss, Veronica Frisan, Alina Avram, Belmonton, Antante, Andrea Szanto, The FFactor Tshirts, Reena Fine Jewelry sau Otto Kunstantin. Vorbim despre artiști din Cluj, București, Iași, Constanța și Alba Iulia.

Conceptul Createria Social este dezvoltat ca un „spațiu social de joacă alternativ” (social playground), menit să creeze legături printr-o serie de evenimente de amploare dedicate artei în toate formele sale, dar și antreprenorilor. Proiectul a demarat în 2018 în Constanța și a crescut cu fiecare ediție, atât ca vizibilitate media și social media, cât și ca număr de parteneri și vizitatori.

Createria Fair „Summer Edition ” se va desfășura în zilele 22-23 August la Marttinez Beach (Mamaia Nord), cu începere de la ora 15:00.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.