Ospitalitate și mâncare gustoasă la Tara’s GastroPub

Divertisment

Dacă vrei cele mai bune coaste din Constanța, nu poți să nu te gândești la Tara’s GastroPub. Restaurantul cu specific internațional îți oferă o experiență culinară memorabilă.

Numele Tara’s GastroPub este inspirat de filmul clasic „Pe aripile vântului”. „Moșia Tara” evocă sentimentul de apartenență și locul unde te simți întotdeauna bine, ca acasă. Restaurantul s-a deschis în 2016, iar mai târziu s-a mutat într-o locație mai retrasă din Constanța, păstrându-și farmecul și atmosfera liniștitoare.

Ospitalitatea și mâncarea bună sunt cuvintele cheie care definesc Tara’s GastroPub. Cu un design minimalist și picturi care pot fi achiziționate, restaurantul oferă un cadru relaxant pentru a te bucura de o masă delicioasă.

Tara’s GastroPub propune un meniu cu specific internațional și cuprinde o gamă variată de preparate. Fie că îți dorești aperitive și salate rafinate, burgeri suculenți, wok-uri delicioase sau dulciuri tentante, vei găsi cu siguranță ceva care să-ți satisfacă gusturile. Chef Alex Popa, finalist în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, a contribuit la crearea meniului actual.

Celebrele coaste Tara’s sunt un preparat emblematic pentru restaurant. În plus, Tara’s GastroPub te va cuceri cu mâncăruri precum conopidă crocantă cu chives și susan, măduvă de vită gratinată, dar și faimosul borcan al lui Mădălin – o cremă de mascarpone cu reducție de vin roșu și biscuite cu migdale.

De-a lungul anilor, Tara’s GastroPub și-a creat o comunitate fidelă de clienți, iar pentru a le arăta aprecierea, restaurantul oferă reduceri și surprize cu ocazii speciale. De asemenea, locația este potrivită și pentru familii, și pentru stăpâni care vin cu animale de companie. Cățeii, de exemplu, primesc piept de pui gătit.

Tara’s GastroPub este disponibil și pentru organizarea de evenimente speciale. Cu o capacitate de 60 de locuri în interior și 50 de locuri pe terasă, restaurantul este alegerea perfectă pentru a celebra ocazii importante într-un cadru altfel. În plus, la Tara sunt mai mereu seri cu muzică live sau petreceri tematice.

Dacă te-am făcut curios să descoperi Tara’s GastroPub și să afli de ce este unul dintre cele mai apreciate restaurante din Constanța, rezervă-ți o masă cu Bookingham. Lasă-te purtat într-o experiență culinară deosebită.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .