Primăria Constanța aplică amenzi proprietarilor care nu își ingrijesc terenurile!

Social

Proprietarii de terenuri de pe raza municipiului Constanța trebuie să igienizeze periodic terenurile pe care le dețin.

Poliția Locală desfășoară permanent acțiuni de identificare a acestor terenuri care pun în pericol sănătatea noastră a tuturor și strică imaginea orașului.

După ce sunt identificate terenurile lăsate în paragină, proprietarii sunt somați să remedieze cât mai repede situația. Dacă nu se conformează, sunt sancționați cu amenzi cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei pentru persoane fizice și între 25.000 și 50.000 de lei pentru persoane juridice, conform OUG 195/2005 art.96, alin.1, pct.10.

Anul acesta, polițiștii locali constănțeni au identificat câteva sute de terenuri neîngrijite sau transformate în locuri de depozitare a gunoiului în diferite zone ale orașului: Palazu Mare, Tomis Plus sau Anadalchioi. Cele mai mari probleme par a fi în cartierul Veterani. Numai în această săptămână au fost identificate în acest cartier 24 de terenuri insalubre, cu vegetație în exces sau transformate în depozite de deșeuri inerte. Proprietarii au fost notificați și trebuie să remedieze situația.

Primăria Constanța depune eforturi constante pentru modernizarea orașului nostru, curățenie și îngrijirea spațiilor verzi, dar și noi, cetățenii trebuie să învățăm să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare, să păstrăm curățenia și să ne îngrijim proprietățile.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.

Ne-ar fi de mare ajutor dacă ați putea trimite fotografii sau materiale video pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea.

Păstrați Constanța Curată! Doar împreună putem avea un oraș curat!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.