Vineri 21 februarie 2020 ora 19:00 se va juca piesa ,,Ghici cine te suna?! ” la Casa de cultura a Sindicatelor Constanta

Divertisment

O eclipsa de luna, o petrecere… Cineva se gandeste la un joc. Cum ar fi sa lasam telefoanele pe masa si sa raspundem pe speaker?

Regie: Tania Popa
Adaptarea: Andreas Petrescu
Scenografie: Roxana Radut
Asistenta regie: Daria Danciu
Muzica originala: Liviu Elekes
Durata: 1h 45 minute (fara pauza)
Tip spectacol: comedie 
Distributie:
Nadia: Mihaela Mihaescu
Igor: Andreas Petrescu
Paul: Leonid Doni
Maria: Ela Ionescu
Adi: Vladimir Draghia
Raluca: Laura Cosoi
Victor: Vitalie Bichir
Ana: Ramona Niculae 

Pret Bilet: 70/80/90 lei

Sinopsis

Vineri, 21 februarie, de la ora 19:00 Teatrul Elisabeta vine la Constanta cu spectacolul “Ghici cine te suna?!”, la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, din bulevardul Alexandru Lapusneanu 1.  

Numele actritei Tania Popa este foarte cunoscut publicului de teatru si film din Romania. Detinatoare a mai multor premii, Tania Popa, si-a inceput activitatea artistica in anul 1993. A avut roluri importante in peste 20 de filme si a jucat in mai mult de 40 de piese de teatru. In anul 2019 a debutat ca regizor teatral cu spectacolul “Ghici cine te suna?!”, o dramatizare a filmului Perfetti Sconosciuti.

Fenomentul Perfetti Sconosciuti porneste de la filmul italienesc in regia lui Paolo Genovese, fiind lider absolut la incasari inca din prima saptamana de la lansare. A fost ecranizat in 9 limbi, preconizandu-se ca se va ajunge la 16 remake-uri. Filmul a luat  premiul David di Donatello pentru cel mai bun scenariu si cel mai bun film si Golden Globe pentru cea mai buna comedie.

La Teatrul Elisabeta, ajunge in regia Taniei Popa, o adaptare pentru scena de Andreas Petrescu, in colaborare cu actori iubiti de publicul larg precum: Tania Popa, Andreas Petrescu, Leonid Doni, Ela Ionescu, Vladimir Draghia, Laura Cosoi, Vitalie Bichir, Ramona Niculae.

Telefonul mobil poate dezvalui viata ascunsa a fiecaruia dintre noi. Suntem toti vulnerabili in fata unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vietii noastre pana in cel mai ascuns amanunt. O cutie neagra care ne stocheaza obsesiile si realitatea paralela a mesajelor, fotografiilor si a apelurilor din fiecare zi. Ritmul actiunii creste si capteaza atentia spectatorului pe parcurs, in timp ce rasturnarile de situatie si povestile personajelor se intercaleaza cu sunetul produs de telefoanele mobile.

 GHICI CINE TE SUNA?! O piesa de teatru care te face sa razi in hohote, dar care te si sperie un pic, care te face sa realizezi ca uneori ai putea ierta mai usor. Este o piesa de teatru care te face sa iti dai seama ce ai de pierdut, ce castigi si ce gandesti cu adevarat, dar nu ai curajul sa recunosti.

O eclipsa de luna, o petrecere… Cineva se gandeste la un joc. Cum ar fi sa lasam telefoanele pe masa si sa raspundem pe speaker? De aici toata lumea se prabuseste. Fiecare isi arata adevarata fata. Nimic nu mai poate fi la fel vreodata. Iti suna cunoscut? Seamana cu viata ta un pic? La teatru poti vedea cum ar fi… Si totusi, daca nu am juca niciodata acest joc? Poate ar fi mai bine daca ai trai in lumea reala, nu in cea virtuala.

Un spectacol care te da peste cap. Chiar daca stai pe scaun… daca mai gasesti locuri, evident. 

Comedia “Ghici cine te suna?!”  se joaca la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, din bulevardul Alexandru Lapusneanu 1, Constanta, pe data de 21 februarie, incepand cu ora 19:00. Biletele se gasesc atat online pe site-urile www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro cat si la agentia de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta sau la numerele de telefon 0727 703 703 sau 0241 699 066. Asadar, va invitam sa luati parte la o drama comica moderna al caror protagonisti poate fi oricare dintre noi.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.