A fost inaugurat Centrul Multifuncţional de Sănătate din oraşul Năvodari

Social

Autorităţile locale şi judeţene au inaugurat Centrul Multifuncţional de Sănătate (CMS) Năvodari, aflat în structura administrativă a celei mai mari unităţi spitaliceşti constănţene, ce va asigura servicii medicale cetăţenilor din nordul judeţului, informează un comunicat de presă al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa.

Potrivit sursei citate, noua unitate medicală ocupă o suprafaţă de 796 mp, desfăşuraţi pe două nivele, şi dispune de Unitate Primiri Urgenţe (punct lucru extern al UPU Constanţa), Ambulatoriu de Specialitate (chirurgie, cardiologie, neurologie, boli interne, ORL, Dermato venerice, pediatrie), Laborator de analize cu punct de recoltă probe biologice şi compartiment spitalizare de zi cu 12 paturi.

Punctul de lucru extern al UPU, situat la parterul clădirii, va funcţiona 24/7 (în momentul în care schema de personal va fi completă), dispunând de sală de aşteptare cu recepţie şi triaj, cabinete de consultaţii şi tratamente, pentru adulţi şi copii şi saloane de observaţie.

În cadrul CMS Năvodari funcţionează şi un cabinet de radiologie pentru urgenţele medicale, dar şi cabinetele de cardiologie, neurologie, chirurgie şi pediatrie din cadrul Ambulatoriului de Specialitate.

Serviciile medicale sunt gratuite pentru pacienţii asiguraţi, iar consultaţiile vor fi acordate în baza unei programări telefonice la numărul permanent 0241503346 sau pe email, la adresa cm-navodari@spitalulconstanta.ro.

Lucrările la unitatea medicală din Năvodari au început în anul 2018, clădirea fiind reabilitată de Primăria Oraşului Năvodari, iar dotările în valoare de 6 milioane de lei au fost realizate de Consiliul Judeţean. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.