Cauți un nou stil de amenajare pentru bucătăria ta? Vezi ce îți recomandăm!

Social

A sosit momentul să schimbi aspectul monoton al bucătăriei tale, deoarece nu te mai satisface și îți afectează calitatea rețetelor, pentru că nu le mai prepari cu drag? Nu te îngrijora! Poți rezolva această problemă cât ai clipi, fără să ai nevoie de un designer de interior căruia să-i plătești sume exorbitante. Acest articol și-a propus să-ți ofere inspirația necesară în această direcție, sugerându-ți 3 tipuri de amenajare interioară la care poți apela pentru bucătăria ta, așadar, citește-l până la final pentru a-l alege pe cel potrivit pentru tine!

Iată cele mai bune 3 stiluri de amenajare pentru bucătăria ta

  1. Stilul industrial

O primă sugestie la care poți apela pentru amenajarea bucătăriei tale este stilul industrial, care e reprezentat de funcționalitate, esteticul deosebit și impunător și culorile predominant întunecate. Imaginea de ansamblu dintr-o bucătărie în stil industrial duce cu gândul la o fabrică sau uzină, satisfăcând nevoia de spațiu și fiind caracterizată prin prezența abundentă a lemnului, metalului și cărămizii. Dacă vrei o bucătărie ieșită din banal, ușor de curățat și spațioasă, atunci stilul industrial este ceea ce căutai!

  1. Stilul tradițional

Totodată, stilul tradițional nu a dezamăgit niciodată, având și el particularitățile sale ce pot satisface anumite categorii de persoane ale căror gusturi corespund cu acestea. Având un decor bine pus la punct, armonios, nemuritor și care inspiră confort încă de la primul contact, deși are un estetic plăcut și elegant, stilul tradițional nu se bazează pe lux, așadar, oricine și-l poate permite fără probleme. Dacă te regăsești în caracteristicile sale, poți adopta acest stil după bunul plac în propria ta bucătărie!

  1. Stilul retro

Nu în ultimul rând, o altă idee este stilul retro de amenajare interioară. Fiind extrem de vibrant, acesta îmbină tot felul de modele, culori, texturi și mărimi, datând din perioada anilor ‘50-’60. Partea bună la acest stil de decor este că se abate de la orice regulă în ceea ce privește alegerea pieselor de mobilier sau obiectelor decorative, așadar, ai libertate totală atunci când optezi pentru stilul retro în amenajarea bucătăriei tale.

            În concluzie, dacă vrei să ai o bucătărie cu totul deosebită, poți încerca oricare dintre aceste 3 stiluri de amenajare interioară și nu ai cum să dai greș. Vei cuceri orice persoană care trece pragul casei tale și vei găti mereu cu drag și spor rețetele tale preferate!

Sursă foto: Pixabay.com

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .