Reabilitarea Cazinoului din Constanța mai are de aşteptat. Semnarea contractului cu firma câştigătoare a licitaţiei a fost amânată

Social

Cazinoul din Constanța nu va fi reabilitat nici de această dată. După ani de așteptare, în care clădirea emblemă s-a degradat continuu, astăzi ar fi trebuit semnat contractul pentru începerea lucrărilor de reabilitare, între Compania Națională de Investiții și firma care a câștigat licitația.

Deși anunțul a fost făcut ieri, în ședința de guvern, de către premierul interimar Viorica Dăncilă, iar vicepremierul Daniel Suciu și-a programat o vizită la Constanța, contractul nu se va mai semna astăzi.

Pentru că a fost depusă o nouă contestație la Curtea de Apel București, dar și la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, fapt care blochează, din nou, lucrările.

Cazinoul din Constanța, inclus pe lista celor mai periclitate monumente din Europa, necesită urgent lucrări de reabilitare. Până acum, licitațiile pentru realizarea lucrărilor au tot fost contestate și anulate în repetate rânduri.

Costul reparațiilor depășeste 110 milioane de lei.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook