Registrul Spațiilor Verzi, în consultare publică

Social

Primăria Muncipiului Constanța supune informării publice Registrul Spațiilor Verzi, în forma draft, înainte de a fi propus spre aprobare Consiliului Local al municipiului Constanța.

Persoanele interesate pot consulta online harta ce cuprinde toate spațiile verzi ce au fost inventariate de pe domeniul public și privat al municipiului Constanța, accesând aplicația Registrul Local al Spațiilor Verzi (RLSV) de pe site-ului Primăriei Constanța – www.primaria-constanta.ro. Informațiile spațiale prezentate în aplicația RLSV sunt cu titlu informativ. Aplicația are caracter provizoriu, iar prin intermediul acestei variante se oferă acces la o parte din informațiile existente în acest moment în Registrul local al spațiilor verzi.

Amintim că Registrul local al spațiilor verzi din municipiul Constanța se realizează prin contractul cu nr. 73491/03.05.2018 și are ca termen de finalizare luna noiembrie a acestui an. Precizăm că prima etapă, ce cuprinde inventarierea spațiilor verzi din municipiul Constanța, a fost finalizată, iar Registrul se află acum în etapa de reverificare. De aceea, facem apel la constănțeni să consulte această formă a documentului și să transmită eventualele opinii accesând butonul Observații/Opinii care se regăsește în aplicația pusă la dispoziție de municipalitate.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.