Săptămâna aceasta iubitorii de teatru vor avea parte de patru seri speciale, pe malul Lacului Tăbăcărie

Divertisment

Pentru al patrulea weekend consecutiv, constănțenii, dar și turiștii sunt așteptați să petreacă „Seri de teatru la Pontul Euxin”, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie, de joi până duminică, de la ora 21:00. Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Joi, 27 august, se joacă un spectacol antrenant: „Plata birului”, de Victor Ion Popa, realizat de Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța.

Vineri, 28 august, vor reveni pe scena de la Amfiteatru, Radu Iacoban și Tudor Aaron Istodor, dar de această dată vor prezenta „(Cu)Cuie-n frunte”, după texte de Eric Bogosian. Cei doi au mai fost la ediția a II-a a „Serilor de teatru la Pontul Euxin“ cu „Carpathian Garden“, pe 15 august.

Sâmbătă, 29 august, constănțenii și turiștii sunt invitați… „În parc”, pentru a vedea stând pe o bancă personaje din alt secol. „În parc”, spectacol de Radu Iacoban, îi are în distribuție pe Ana Ularu / Rodica Lazăr și Istvan Teglas.

Cel de-al patrulea weekend al „Serilor de teatru la Pontul Euxin” se va încheia pe 30 august, cu o „O noapte pe dos”, o producție a Teatrului de Artă București, cu Marcela Motoc și George Constantinescu în distribuție. Regia este semnată de Tudor Țepeneag.

Intrarea este liberă cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2. 

Accesul în spațiul destinat publicului se realizează cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20:30.  

Întâlnirile sub genericul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se desfășoară, în fiecare weekend, începând de la ora 21:00, în perioada 7 august – 6 septembrie.

„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.