Târg caritabil pentru Alessia

Social

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a răspuns pozitiv apelului unui grup de mame, care s-au mobilizat pentru salvarea vieții Alessiei, o fetiță în vârstă de 1 an și 4 luni care suferă de Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA 1), o boală extrem de rară.

Pentru a le sprijini în demersul lor, sâmbătă, 22 august și duminică, 23 august, Regia va pune la dispoziție gratuit piața Pescăruș din cartierul Faleză Nord, pentru organizarea unui târg caritabil. Toate fondurile strânse în cadrul târgului vor fi redirecționate pentru cazul Alessiei. Precizăm faptul că tratamentul necesar pentru vindecarea copilului costă peste două milioane de dolari.

Târgul se va desfășura atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 10:00 și 20:00.  

Cei prezenți la târg vor putea achiziționa îmbrăcăminte pentru adulți și copii, jucării, articole de decor, cărți, cosmetice, accesorii de uz casnic, iar cei mici vor putea lua parte la activități distractive. De asemenea, va avea loc o tombolă în cadrul căreia participanții vor avea ocazia să câștige premii sau servicii oferite de sponsori.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.