Unde se lucrează pentru igienizarea spațiilor verzi din Constanța

Social

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și Serviciul Gestionare Spații Verzi, împreună cu societatea de salubrizare a orașului, continuă acțiunile de curățenie în municipiu.

Echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi au cosit iarba în cartierul Tomis Nord, în Parcul Tăbăcărie (zona Expoflora), pe spațiul verde de pe b-dul I.C. Brătianu, cartierul Faleză Nord, Parcul Dragoslavele, strada I.L. Caragiale, b-dul 1 Decembrie 1918 și pe strada Corbului. De asemenea, a fost tuns și îngrijit gardul viu și arbuștii din cartierele Poarta 6, Tomis 1, Faleză Nord, de pe b-dul Mamaia, b-dul Alexandru Lăpușneanu și din parcul de la Teatrul Oleg Danovski.

Toate resturile vegetale rămase în urma acestor acțiuni sunt măturate, ridicate și transportate. De asemenea, sunt măturate aleile din parcuri și golite coșurile de gunoi.

Totodată, sunt spălate, igienizate, deratizate și dezinfectate platformele supraterane de deșeuri din oraș.

Astfel de lucrări au loc în permanență în municipiul Constanța în toate zonele orașului.

Pe de altă parte, având în vedere numărul mare de gunoaie care sunt strânse de pe domeniul public, încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele la întâmplare să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Numai împreună putem asigura un mediu curat, sanătos și în siguranță în municipiul Constanța!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.