Podețul suspendat din parcul Tăbăcărie și cel pietonal din Satul de Vacanță au fost reabilitate

Social

Angajații Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au finalizat zilele trecute lucrările de reparații la podețul pietonal de la intrarea în Satul de Vacanță.

Au fost executate lucrări de schimbare a balustradei, înlocuire a elementelor din lemn, de curățare și reparații a elementelor din beton.

Cu scurt timp în urmă a fost în proces de reabilitare și podețul suspendat aflat în apropierea Lacului Tăbăcărie. Muncitorii au înlocuit elementele metalice degradate, au curățat și vopsit toate componentele metalice, au schimbat podina din lemn degradată și au refăcut tencuiala elementelor din beton.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *