Teatrul de Stat se pregătește să deschidă stagiunea estivală “Best Summer Art Fest”

Social

Va fi o vară plină de evenimente culturale în aer liber. Teatrul de Stat se pregătește să deschidă stagiunea estivală “Best Summer Art Fest”, împreună cu Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean.

Evenimentele de la sfârșitul săptămânii trecute au adus la scena special amenajată din Parcul Arheologic zeci de spectatori dornici să-i urmărească pe actorii Teatrului de Stat în spectacolele “Meciul de comedie” și “Desculț în parc”.

Erwin Şimşensohn- directorul Teatrului de Stat Constanța: “Am fost plăcut impresionați de numărul foarte mare de constănțeni care au umplut în acest sfârșit de săptămână spațiul dedicat spectacolelor din Parcul Arheologic din fața Primăriei Municipiului Constanța, atât vineri și sâmbătă seara, la spectacolul de improvizație “Meciul de comedie” cât și duminică la comedia romantică “Desculț în parc”.

Am fost impresionați de disciplina spectatorilor care au înțeles foarte bine să respecte măsurile de protecție și au înțeles că acesta este singurul fel în care noi putem să avem activitate culturală, motiv pentru care le mulțumesc tuturor.

Pregătim din ce în ce mai multe surprize vara aceasta. Împreună cu Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța am pregătit stagiunea estivală “Best Summer Art Fest”, un joc de cuvinte “Be safe”, în care vom avea un program extrem de încărcat în evenimente, multe spectacole ale teatrelor din întreaga țară, spectacole de folclor, lansări de carte, proiecții de filme, un întreg program cultural realizat de Teatrul de Stat Constanța în parteneriat cu Centrul Cultural Județean “Teodor Burada”, Teatrul de Copii “Căluțul de Mare” și alte instituții de cultură din oraș. Oamenii au nevoie de cultură, au nevoie de artă, cultura îmbunătățește calitatea vieții și iată că oamenii sunt foarte interesați. Noi facem tot posibilul să aducem în fața lor acte de cultură autentică, de bună calitate”.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.