Beach Wrestling World Championships 2021 va avea loc la Constanţa, în perioada 23-26 septembrie

Sport

Cea mai aşteptată competiţie internaţională de lupte pe plajă- Beach Wrestling World Championships 2021 va avea loc la Constanţa, în perioada 23-26 septembrie, într-o locaţie specială- Plaja Neversea. Evenimentul este organizat de Federaţia Română de Lupte, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa.

Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 23 septembrie, începând cu ora 15:30.

Peste 600 de sportivi şi oficiali din peste 50 de ţări vor participa la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă.

Publicul se va putea bucura de lupte pline de adrenalină şi procedee spectaculoase. Intrarea va fi liberă pentru toţi cei care vor dori să încurajeze componenţii Loturilor Naţionale ale României, în cursa lor pentru medalii şi să se bucure de un spectacol garantat.

Cei prezenţi vor avea ocazia să participe la o mulţime de evenimente cultural-artistice care evidenţiază valorile locale dobrogene şi naţionale. Programul va conţine şi meciuri demonstrative de lupte tradiţionale tătăreşti – Kureş.

Luptele pe Plajă au cunoscut o ascensiune rapidă pe plan mondial, astfel încât această disciplină va deveni olimpică, începând cu Jocurile Olimpice 2028.

Întrecerea mondială din acest an este o premieră. Federaţia Internaţională UWW a dorit să recompenseze România pentru implicarea din ultimii ani, iar ţara noastră a fost aleasă în calitate de gazdă pentru toate categoriile de vârstă: cadeţi, juniori şi seniori.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube .