Servicii publice online, ușor de folosit pentru constănțeni

Social

Primăria municipiului Constanţa continuă procesul de digitalizare în cadrul instituţiei şi oferă posibilitatea tuturor persoanelor să se programeze online în vederea depunerii documentelor pentru diverse tipuri de solicitări, la sediul situat în incinta City Park Mall.

Administraţia locală vine în sprijinul cetăţenilor cu servicii publice online uşor de folosit, pentru a vă ajuta să economisiţi timp. Din 16 septembrie, platformelor pentru Cereri şi Sesizări, li se adaugă serviciul pentru Programări online.

Accesaţi https://programari.primaria-constanta.ro/, creaţi-vă cont de utilizator sau utilizaţi contul deja creat pe sesizari şi cereri online şi puteţi efectua programări pe diverse categorii de solicitări.

După efectuarea programării, veţi primi un număr de ordine şi o cheie unică de control pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Este important ca persoana care efectuează programarea să prezinte la ghişeu toate documentele menţionate informativ la momentul programării care se realizează pentru fiecare solicitare în parte.

Vă invităm să utilizaţi cu încredere serviciile electronice puse la dispoziţia dumneavoastră de Primăria Municipiului Constanţa, pentru a îmbunătăţi interacţiunea cu administraţia publică locală.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe FacebookInstagram , YouTube .