Locurile de joacă sunt dezinfectate zilnic în Constanța

Social

Pentru ca cei mici să se poată juca în condiții de siguranță, Primăria Municipiului Constanța acționează zilnic pentru dezinfecția și salubrizarea locurilor de joacă.

Echipele care asigură igienizarea acestor spații ajung săptămânal la fiecare loc destinat celor mici. În paralel, se dezinfectează trotuarele, aleile dintre blocuri și cele care asigură accesul în parcuri, dar și băncile din parcuri.

Fiecare loc de joacă este igienizat cu un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică, fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat.

De asemenea, rugăm constănțenii să păstreze curățenia în locurile de joacă și să nu le distrugă. Totodată, facem apel la constănțeni să nu lase copiii în spațiile care sunt în reamenajare pentru că se pot accidenta.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.