O nouă acțiune de promovare a sportului în școlile constănțene

Social

Ieri a fost rândul elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” să se întâlnească cu instructorii de la Clubul Sportiv Farul Constanța. Este vorba despre cea de-a treia acțiune de popularizare a sportului pe care clubul finanțat de municipalitate o desfășoară în școlile din municipiu.

Peste 120 de elevi ai claselor V-VIII, coordonați de profesorii de sport Cristina Popa, Daniel Enuță și Alexandru Pisică au fost inițiați în tainele practicării luptelor și a scrimei.

Acțiunea de promovare a cuprins prezentarea secțiilor de scrimă și lupte în cadrul orei de sport. Peste 30 de sportivi antrenați de Mihaela Ion și Gheorghe Grigore au susținut demonstrații prin care copiii au descoperit bucuria mișcării.

Prin aceste activități, CS Farul Constanța își dorește ca tot mai mulți elevi să fie atrași în practicarea disciplinelor care constituie cele 14 secții ale clubului: atletism, box, canotaj, culturism și fitness, gimnastică aerobică, gimnastică artistică, haltere, kaiac-canoe, karate, lupte, navomodelism, sambo, scrimă şi tenis de masă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.