Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile în dezvoltarea orașului

Social

Conform graficului de lucru din această săptămână, se lucrează în ritm susținut la reabilitarea traseelor pietonale pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia iar o porțiune a străzii Dumitru Marinescu, între strada Eliberării și strada Dreptății, va fi modernizată.

Au loc intervenții asupra carosabilului pe bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Prelungirea Micșunelelor în timp ce pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare se acționează atât asupra părții pietonale cât și asupra celei carosabile.

Pe strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor continuă lucrările de amenajare a infrastructurii rutiere iar pe străzile Ștefăniță Vodă și Productelor se construiesc noi parcări rezidențiale.

Pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.