Revelion în aer liber la Constanţa. Măsuri de siguranţă pentru desfăşurarea evenimentului

Divertisment

DJ Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Vali Bărbulescu şi DJ Sllash&Doppe vor crea o atmosferă de neuitat pe bulevardul Tomis în noaptea dintre ani. Evenimentul va începe la ora 20:00.

Pentru siguranţa participanţilor la eveniment, în perioada 30 decembrie 2021, ora 18:00-01 ianuarie 2022, ora 18:00, se va interzice circulaţia autovehiculelor pe bulevardul Tomis, între bulevardul Ferdinand şi strada Traian. Restricţiile sunt valabile şi pentru oprirea/staţionarea autovehiculelor.

De asemenea, în aceeaşi perioadă traficul rutier va fi restricţionat pe strada Dragoş Vodă, între strada Ecaterina Varga şi bulevardul Tomis.

Circulaţia şi staţionarea autovehiculelor vor fi interzise pe aleile de acces către Primăria Municipiului Constanţa, Instituţia Prefectului-Judeţul Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa.

Accesul în spaţiul special amenajat pentru participanţii la eveniment se va face cu respectarea prevederilor H.G. 1242 din 08.12.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 09.12.2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi cu respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit art.1, pct.8 anexa 3 din H.G. 1242 din 08.12.2021, se permit organizarea şi desfăşurarea în aer liber a evenimentelor specifice dedicate marcării trecerii în noul an, în perioada 31 decembrie 2021-1 ianuarie 2022, fără restricţii privind numărul de persoane şi intervalul orar, cu purtarea măştii de protecţie, precum şi cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2.

În zona de afluire în perimetrul de desfăşurare a evenimentului se vor organiza controale ale participanţilor pentru evitarea pătrunderii cu obiecte contondente, materiale pirotehnice.

În premieră, constănţenii vor putea admira spectacolele de artificii care vor fi lansate din 7 locaţii diferite: Parcul Arheologic, Parcul Tăbăcarie, Parc Poarta 6, Plaja Reyna, Plaja Neversea, Campus Ovidius, Parcare Vivo mall. Efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată difuzată pe Kiss FM.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok .