Seri magice la malul mării cu Sunset Sea-mphony

Divertisment

Până pe 9 august, cei 25 de instrumentiști vă așteaptă să vă încânte cu 75 de hituri de excepție, interpretate într-o manieră senzațională de orchestra simfonică Bigg Dimm a’Band.

Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și cu Teatrul de Stat Constanța.

Sebi Pătrunjei – organizator Sunset Sea-mphony: “Avem în acest an cel mai mare număr de piese pe care le cântăm. Sunt 75 de piese, dintre care 25 sunt în primă audiție.  

Avem câte 2 concerte în fiecare zi în acest an. Primul începe la ora 19.00 în Parcul Arheologic din fața Primăriei Municipiului Constanța, iar al doilea, la ora 21.00 la Statuia pescarilor de pe Faleza Cazino Constanța.

Sunt 25 de instrumentiști și un dirijor – Răzvan Nedea, din cei 80 care compun orchestra simfonică Bigg Dimm a’Band, dintre care 7 au participat la fiecare ediție.

Încă de la prima ediție Sunset Sea-mphony a dovedit că este un proiect cultural apreciat de public și în fiecare an abia așteptăm să îl terminăm ca să vină ediția următoare”. 

Pentru că în această perioadă măsurile sanitare sunt foarte importante, publicul este așteptat să ajungă la spectacole cu 20 de minute înainte pentru procedurile de dezinfecție și termometrizare.

Sunset Sea-mphony va delecta publicul de la malul mării până duminică 9 august.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.